Jag hade glömt bort den här bloggen som jag skapade i somras inför mitt framträdande på Modiga vuxna dagen i Eskilstuna. När jag nu hittade den igen så kändes det bra att återuppta den, flytta på den en aning till en underdomän och återuppta tråden där jag lämnade den. I alla fall på ett ungefär. Det har ändå gått sex månader sedan jag skrev här sist.

Det är inte första gången det händer mig, så jag är inte nämnvärt orolig. Ett uttryck för min dissociation bara. Att jag glömmer bort, sållar bort, och så småningom hittar tillbaka igen.

Appråpå dissociation så var jag och träffade min vikarierande psykiatiker i morse. Han var verkligen jättebra ! Klok, snäll och empatisk. Precis vad jag behöver. Vi pratade mycket om mitt dissocierande och mina olika försvarsmekanismer, som till exempel att jag ofta tar till sömn som flykt från verkligheten. Han bad mig sätta ord på vilken hjälp jag önskade mig av honom, vi gick igenom mina mediciner och han frågade vad som var positivt resp. negativt med varje medicin innan vi beslutade att fortsätta med samtliga mediciner i samma dos som innan. Dessutom så får jag taxi till min terapi numer och det är otroligt skönt att slippa köra bil efter ett möte med psykiatiker eller psykolog.

Igår var det nio år sedan vår yngste son dog. Det har varit ett antal jobbiga dagar, mest i förrgår då ångesten var som värst. Då slutade det med att jag slängde på luren en gång. Resten av dagen sov jag mest bort. Det var skönt. Att slippa ett tag.