Jag var och träffade min psykiatiker idag. Vi tillsammansbestämde att jag återigen ska öka på antideppen – sist vi ökade på den var i januari så det var inte så länge sedan. Jag hoppas verkligen att det kommer hjälpa mig så jag får må bättre, jag är så trött på deppträsket. Jag ska också ta sömnmedicin varje kväll under minst en veckas tid för att försöka bryta mitt mönster av 1h30min sömn, uppvakning, 1h30min sömn, osv, så jag förhoppningsvis kan få åtminstone sex timmars konsekutiv sömn.

Annars så pratade vi en hel del om mina tidigare personligheter : deras namn, ålder, kön, vad de var bra på eller vad de gjorde och vad de tyckte om. Jag saknar dem fortfarande. Vet inte om de kommer komma tillbaka någon gång – jag hoppas delvis det – eller om det enda som gäller är att vidarutveckla mitt kärnjag.

Hon hade skrivit en remiss till neurologen som jag ska träffa om två veckor också, det var en bra remiss med det väsentligaste, varken mer eller mindre. Och så har hon försökt få tag på min psykolog, men inte lyckats nå henne mer än någon minut för att ge sitt mobilnummer och be henne ringa upp. Det känns att jag har en bra psykiatiker som verkligen månar om mig, vill mig väl och som vill hjälpa.